TechnoBlog - TechnoCon Okos Otthonok

TechnoCon
Okos Otthonok
Innovatív megoldások szakértőktől
Tartalomhoz ugrás

A szenzorok bűvöletében

Az Okos megoldások alapja a különböző környezeti tényezők érzékelése, mely adatokat a kommunikációs csatornán továbbítva a központi egység feldolgoz, és az előre beprogramozott jelentek alapján utasítást ad az aktoroknak.
TechnoCon | 9/8/2019

Felújítás, korszerűsítés idején

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ma már bontás és rombolás nélkül is képesek vagyunk Okos Otthon rendszert telepíteni az Ön otthonába.Ennek ellenére van néhány tippünk, amit korszerűsítés vagy felújítás esetén megfontolandónak tartunk.
SZG | 12/4/2019

Kerti partira hangolva 1. rész

Közeledik a kerti partik időszaka, a hosszúra nyúl tél után mindenki vágyik a szabadba. Ezért úgy gondoltuk, hogy segítenünk még hangulatosabbá és kényelmesebbé tenni a szabadtéri összejöveteleket néhány ötlettel, természetesen az intelligens otthon adta lehetőségek kihasználásával.
SZG | 7/4/2019

Tévhitek

Az okos otthonok misztikuma még mindig körüllengi kishazánk érdeklődő közönségét, ezért nem véletlen merülnek fel kétségek a fél információk dzsungelében. Ezekből, most két gyakran felmerülő kérdést feszegetünk
SZG | 3/4/2019
RÓLUNK

A TechnoCon a Conmedia Kft. technológia üzletága. Fő tevékenységünk Okos Otthonok tervezése, kivitelezése., valamint IT szolgáltatások nyújtása.
Csapatunk szakképzett kollégái  gyenge.- és erősáramú, továbbá Informatikai végzettséggel rendelkeznek.
ELÉRHETŐSÉGEK

H-8000 Székesfehérvár,
Honvéd u. 1. 2/212 (SZÉPHŐ Irodaház)
E-mail: info@technocon.hu
Telefon:
+36 70 319 3625; +36 30 915 6567
TechnoCon
AZ INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK SZAKÉRTŐJE
Copyright © 2019 Conmedia Kft.
FIBARO bemutatja: Home Center3
A FIBARO a 2020 CES kiállításon Las Vegasban bemutatta a legfejlettebb okosotthon gateway eszközt a Home Center 3 központot.
Közzétette TechnoCon - 16/1/2020
Akik a parancsokat végrehajtják - Beavatkozók (Aktorok)
Sorozatunk 3. részében a beavatkozókról, az úgynevezett aktorokról (digitálisan vezérelt beavatkozó elem) lesz szó, melyek okos otthonunk részeként a központi egység által küldött utasításoknak a végrehajtásáért felel.
Közzétette TechnoCon - 3/11/2019
CIKKEK - BLOG
Vissza a tartalomhoz