TechnoBlog - TechnoCon Okos Otthonok

TechnoCon
Okos Otthonok
Innovatív megoldások szakértőktől
Tartalomhoz ugrás

Tévhitek

TechnoCon Okos Otthonok
Közzétette itt okos otthon ·
Tags: #okosotthon;#kérdések;#intelligensotthon
Az okos otthonok misztikuma még mindig körüllengi kishazánk érdeklődő közönségét, ezért nem véletlen merülnek fel kétségek a fél információk dzsungelében. Ezekből, most két gyakran felmerülő kérdést feszegetünk:

 
Biztos nagyon drága….
 
Egy Okos Otthon már közel sem elérhetetlen, egyáltalán nem a luxus kategóriába tartozik. Egy okos otthon rendszerrel bár energiát takarítunk meg, mégsem tekinthető ez az elsődleges szempontnak. Ezért megtérüléssel nem érdemes számolni. A költség persze attól függ, hogy éppen mit álmodunk meg, mi az, amit vezérelni szeretnénk. Függ a beépített érzékelők és aktivátorok számától. A jó hír, hogy egy alap megoldással is elkezdhet ismerkedni az okos otthon rendszerünkkel, hiszen az bármikor tovább bővíthető, funkcionalitása változtatható.

 
Nem terveztem be az intelligens rendszert a házam építésénél, nem szeretném, ha most újra szét kéne verni….
 
Természetesen ma már egyre több otthon gépészeti terveiben szerepel a SMART HOME előkészítés, így az bármilyen módon, bármikor kialakítható.  Ma még viszont az otthonok nagy része nem így épült. Szerencsére az innovatív technológiáknak, minden már meglévő épületben bontás és rombolás nélkül kialakítható az intelligens otthon. Az igények és otthona díjmentes felmérése után részletes megoldási javaslatot teszünk.
 RÓLUNK

A TechnoCon a Conmedia Kft. technológia üzletága. Fő tevékenységünk Okos Otthonok tervezése, kivitelezése., valamint IT szolgáltatások nyújtása.
Csapatunk szakképzett kollégái  gyenge.- és erősáramú, továbbá Informatikai végzettséggel rendelkeznek.
ELÉRHETŐSÉGEK

H-8000 Székesfehérvár,
Honvéd u. 1. 2/212 (SZÉPHŐ Irodaház)
E-mail: info@technocon.hu
Telefon:
+36 70 319 3625; +36 30 915 6567
TechnoCon
AZ INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK SZAKÉRTŐJE
Copyright © 2019 Conmedia Kft.
FIBARO bemutatja: Home Center3
A FIBARO a 2020 CES kiállításon Las Vegasban bemutatta a legfejlettebb okosotthon gateway eszközt a Home Center 3 központot.
Közzétette TechnoCon - 16/1/2020
Akik a parancsokat végrehajtják - Beavatkozók (Aktorok)
Sorozatunk 3. részében a beavatkozókról, az úgynevezett aktorokról (digitálisan vezérelt beavatkozó elem) lesz szó, melyek okos otthonunk részeként a központi egység által küldött utasításoknak a végrehajtásáért felel.
Közzétette TechnoCon - 3/11/2019
CIKKEK - BLOG
Vissza a tartalomhoz